Снимка Булфото, архивТрагедия разтърси Мездра. Днес в късния следобед  в

...
Снимка Булфото, архивТрагедия разтърси Мездра. Днес в късния следобед  в
Коментари Харесай

Ученичка се обеси в Мездра

Снимка Булфото, списък

Трагедия раздруса Мездра. Днес в късния следобед  в полицията в Мездра било получено известие за намерено обесено младо момиче в мездренското село Горна Кремена. Според локална медия става въпрос за ученичка от железничарския град.

Жената, която работи в локален цех, се върнала от работа този следобяд и потърсила щерка си. Открила я увиснала на въже и обесена в дома им.

Повиканите лекари единствено установили гибелта на 18-годишната щерка, която била ученичка в гимназия в железничарския град, написа " Конкурент ".

Полиция незабавно отделила региона.

Тялото е откарано в правосъдна медицина за аутопсия, споделят шокираните поданици на село Горна Кремена.

Това е третият мъртвец от началото на седмицата във Врачанско – във вторник криминалисти откриха 31-годишната Силвия Г. в локва кръв, а край нея беше наръган и 3-годишният й наследник. Трагедията в блок „ Химик “ 10 потресе Враца.

Вчера в Манастирище 45-годишният Валентин Б. простреля смъртоносно 33-годишния Калин Г.

Психолози настояват, че зачестилите похищения са свързани с ковид-пандемията и поучават околните на хора с душевен проблеми да ги следят и удвоят грижите за тя

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР